NAVIJAČI

VIDEO Hrvatski navijači stigli u Mađarsku, ludnica je u Budimpešti

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

HRVATSKA nogometna reprezentacija sutra od 18 sati u Budimpešti igra protiv Mađarske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020.

Mađari su jako euforični zbog dolaska viceprvaka svijeta, a rasprodali  su stadion u jednom danu. Mađara će biti oko 20 tisuća, dok se hrvatskih navijača očekuje oko 1300.

Hrvatski navijači u Mađarsku pristižu iz svih dijelova Europe, a većina njih je stigla dan ranije. Navijači se okupljaju u centru grada i pjevaju pjesme.

VIDEO Hrvatski navijači u Budimpešti:
"Prema uobičajenoj praksi, na stadion nije dopušteno unositi bilo kakve predmete pogodne za nanošenje ozljeda ili štetne za zdravlje, pirotehnička sredstva, velike torbe i ruksake, transparente s bilo kakvim rasističkim, uvredljivim ili političkim porukama koje potiču mržnju, zastave veće od standardnih veličina, hranu, piće, kišobrane i druge predmete, u skladu s propisima. Na ulazu u stadion hrvatskim navijačima pomoć će pružati i redari HNS-a.

Pozivamo sve navijače da hrvatskim reprezentativcima pomognu fer i korektnim navijanjem. Recimo zajedno NE diskriminaciji, ksenofobiji, rasizmu i svim oblicima verbalnog i fizičkog nasilja. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, poštovanja i tolerancije prema suparniku, službenim osobama i svim gledateljima", objavio je HNS.

Pročitajte više