VIDEO Jesu li se pomirili Mourinho i Pogba?

Foto: Screenshot (Twitter)

MANCHESTER UNITED priprema se za utakmicu 4. kola Lige prvaka u Italiji protiv Juventusa. Talijanski prvak ih je pobijedio u Engleskoj 1:0, a United je odigrao jako lošu utakmicu.

Crveni vragovi igraju jako loše cijele sezone, iako su uspjeli relativno stabilizirati seriju loših rezultata s početka sezone. Unatoč tome, i dalje su na 7. poziciji Premiershipa, a u Ligi prvaka drže drugo mjesto sa četiri boda, dva više od trećeplasirane Valencije.

Jedan od razloga loših igara je i odnos Paula Pogbe i Josea Mourinha. Francuz u klubu nikako ne može odigrati kao što igra u reprezentaciji i javno je kritizirao Mourinha zbog stila igre. Portugalac mu je zbog toga oduzeo status dokapetana, ali čini se kako se odnos poboljšava. 

Naime, na treningu prije sutrašnje utakmice kamere Sky Sportsa su ulovile rukovanje Pogbe i Mourinha. To ne bi bila velika vijest da već nemamo dvije snimke u kojima Pogba u istoj situaciji ignorira Portugalca, a u isto vrijeme pozdravlja njegove pomoćnike. Zbog toga bi ovo mogao biti znak da njihov odnos napokon ide u pravom smjeru. 

Pročitajte više