MMA

VIDEO Ukrajinac se krenuo pozdraviti, istetovirani Kraken ga srušio letećim koljenom

Foto: screenshot Twitter

KONTROVERZNI talijanski MMA borac i bivši diler Walter Pugliesi nakon više od godinu dana vratio se u oktogon i u skladu s imidžem ostvario atraktivnu i kontroverznu pobjedu protiv Ukrajinca Konstantina Linika.

Pugliesi, koji nosi nadimak Kraken i prepoznatljiv je po tetovažama po cijelom tijelu, uključujući i glavu, u mladosti je bio ovisnik i diler te je više od dvije godine proveo u raznim rehabilitacijskim ustanovama po kojima su ga selili zbog problematičnog ponašanja.

U MMA karijeri sada ima osam pobjeda i tri poraza, ali do ove subotnje pobjede, na eventu Golden Cage 6 u Italiji, došao je podmuklim potezom.

Na pokušaj pozdrava odgovorio letećim koljenom

Ukrajinac je lagano krenuo prema sredini kaveza s ispruženom rukom kako bi se rukavicama pozdravio s protivnikom. Krakena pozdrav nije zanimao, nego se punom brzinom zaletio u Linika i, prije nego što je ovaj shvatio što se događa, letećim koljenom ga zakucao za ogradu, a onda mu nanio još šest udaraca prije nego što je sudac prekinuo borbu nakon samo sedam sekundi.

Pozdravi rukavicama prije borbe svojevrsna su tradicija, ali nisu ni propisani ni obavezni pa je Linik na neugodan način naučio da se tradicije ne treba držati nepromišljeno. S druge strane, Pugliese sigurno neće konkurirati za nagrade za fair-play.

Pročitajte više