Vidović: Nitko od nas ne može u istu rečenicu s Ivicom

Foto: Goran Stanzl / Pixsell

GOTOVA je slalomska utrka Svjetskog kupa na Sljemenu. Pobijedio je Marcel Hirscher, dok su trojica Hrvata u drugoj vožnji ostvarila rezultate karijere. Istok Rodeš osvojio je 7. mjesto, Matej Vidović je 15., dok je Elias Kolega na 20. mjestu. 

Vidović je kao 26. završio prvu vožnju, a još boljeg rezultata na kraju ga je koštao loš ulazak u drugu vožnju kada mu je na startu zapeo štap. Unatoč tome, u cilj je ušao kao treći, a na kraju je završio 15.

"Dobro sam se osjećao prije druge vožnje. Bilo je nekoliko malih grešaka, ali ne mogu se žaliti. Treba analizirati zašto sam bio sporiji. Bolje sam se osjećao nego što je to izgledalo na kraju. Do sada nismo uspjeli napraviti iskorak u drugoj vožnji. Tako da sam zadovoljan. Unatoč tome, ostaje mi gorak okus u ustima jer mislim da sam mogao bolje u obje vožnje", započeo je Vidović.

Uz Rodeša i Kolegu ostvario je rezultat karijere. Je li ovo najbolja muška skijaška reprezentacija ikada?

"Mislim da smo definitivno svi dobri. Ipak, ne bih ja to tako nazvao jer nitko od nas ne može u istu rečenicu s Ivicom Kostelićem. Barem ja. Kao ekipa se slažemo, jedni druge vučemo i to se vidi na utrkama. Ja i dalje vjerujem da mogu bolje od ovoga."

 

 

Pročitajte više