LIGE PETICE

Vinicius, navijač Reala ili Barce? Ovo je druga strana priče

Foto: EPA

BIVŠI Barcelonin skaut za Brazil Andre Cury otkrio je da je Vinicius Junior bio blizu prelaska u taj klub i da je bio veliki navijač katalonskog ponosa.

"Plakao je kada je Barcelona razbila PSG 6:1 i napravila onaj čudesan preokret. Želio je potpisati za Barcelonu. Njegova dva agenta su mi bili prijatelji. No, u zadnji trenutak su izdali i mene i klub. Od 2017. više ne razgovaramo'', kazao je Cury i inicirao malu dramu u Španjolskoj otkrićem da je zvijezda Real Madrida bila pristaša najvećeg rivala.

Madridska Marca ima drugačiju verziju priče i potvrđuje je isječkom iz dokumentarnog filma u kojem se vidi da je Vinicius imao ponudu oba kluba, a odabrao Real uz riječi da je u pitanju najveći klub na svijetu.

Kad mu je bilo 17 godina njegovi su roditelji bili u Barceloni i vratili se iz nje nakon dva dana. Potom su otišli u Madrid.

"Bili su u posjetu klubu, sve su pogledali i zaključili kako su i mislili, da je to dobro mjesto za mene. Real Madrid je najveći klub na svijetu i klub s najviše titula. Uvijek sam bio njegov navijač", rekao je Vinicius čije je riječi potvrdio i njegov otac, a nakon njega i igračev agent Lucas Mineiro uz snimke zaslona mobitela s porukama.

"Vinicius mi je poslao jasnu poruku: "Idemo u najbolji kluba na svijetu, Real.""

Od potpisa za Real Madrid u svibnju 2017., brazilski reprezentativac je odigrao 130 utakmica za klub. Postigao je 21 i namjestio 28 golova.

Pročitajte više