NBA

Zarađuje 10 milijuna dolara godišnje. U sezonu ulazi sa 136 kilograma

Foto: AP Photo/Matthew Hinton/Guliver Image

KRENULA je NBA sezona, jedna od najčudnijih dosad. Velika većina momčadi ima probleme s ozljedama, a zbog pandemije su protekle dvije sezone odigrane u nešto drugačijem rasporedu.

New Orleans Pelicansi su poraženi na otvaranju sezone od Philadelphia 76ersa (97:117), a za momčad iz Louisiane nije igrala jedna od najvećih zvijezda i prvi pick NBA drafta otprije tri sezone, Zion Williamson. Zbog svoje neobične tjelesne građe i ogromne mišićne mase Williamson stalno muči muku s ozljedama.

Prije početka sezone operirao je desno stopalo i još uvijek nije poznato kad će se točno vratiti na teren. Ono što su primijetili fanovi Pelicansa je da Zion djeluje zapuštenije nego ikad. Prema više NBA izvora, Williamson trenutno ima preko 136 kilograma, što mu je najveća zabilježena kilaža otkad je u ligi.

Društvenim mrežama odmah su se proširile pošalice na račun velikog krilnog napadača, ali i ljutnja navijača koji smatraju da Williamson s ovakvom nebrigom o vlastitom tijelu nikad neće doći u dobar ritam susreta u kojem će ga zaobići nove povrede.

Pročitajte više