Zašto svi pričaju o ovom klubu?

Foto: PR

PRVO pravilo kluba boraca je: NE pričaj o klubu boraca! Srećom, to nije pravilo ovog kluba jer u zadnje vrijeme vijesti o njemu se šire poput šumskog požara. O čemu je riječ?

SuperKlub je novi program vjernosti za sve SuperSport igrače u kojem se njihova aktivnost nagrađuje vrijednim nagradama.

Program ima zanimljive izazove koji dodatno potiču na igru, a za svaki izvršeni izazov igrači osvajaju trofeje i zarade određeni broj Supera. Superi su posebna valuta SuperKluba koju igrači koriste kako bi došli do svojih nagrada.

Napretkom u SuperKlubu otključavaju se i novi izazovi te nove nagrade te je slogan programa "Ti igraš, mi nagrađujemo" potpuno opravdan.

Posebni Katar izazovi

Sve ljubitelje nogometa posebno će razveseliti izazovi vezani isključivo za aktualno Svjetsko prvenstvo Katar 2022. Rješavanjem ovih izazova igrači mogu još brže skupiti Supere i doći do željenih nagrada.

Članom SuperKluba mogu postati svi registrirani igrači SuperSporta u samo par klikova. SuperSport je ovim potezom učvrstio svoju poziciju najbolje online kladionice u Hrvatskoj i uopće ne sumnjamo da će ova zajednica sportskih znalaca samo rasti!

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.
Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Pročitajte više