Zlatni kavez za Luku: Tottenham ponudio Modriću 860 tisuća kuna tjedno i "doživotni" ugovor!

TOTTENHAM je ponudio novi ugovor Luki Modiću, koji bi važio do 2017. godine, uz tjednu plaću od nevjerojatnih 100 tisuća funti, čime bi postao daleko najplaćeniji nogometaš Tottenhama.

Modrić trenutno zarađuje "samo" 45 tisuća funti tjedno, dok najplaćeniji igrači Tottenhama, Rafael van der Vaart i William Gallas imaju tjedna primanja od po 75 tisuća funti.

Predsjednik "spursa" Daniel Levy započeo je pregovore s Modrićem još prije dva tjedna, a sada mu je konačno i ponudio ugovor. U njemu stoji da će Modrić zarađivati 90 tisuća funti tjedno, plus bonusi od nastupa, te bi to zbrojeno ispalo oko 100 tisuća funti tjednih primanja. Modrić je navodno blizu odluke da prihvati ponudu, a jedina stvar koja bi mu mogla predstavljati problem je godina do koje bi bio vezan za klub - 2017.

Obzirom da je Luka prije mjesec dana napunio 26 godina, a ugovor bi mu važio još šest godina, zna se što znači ovako raskošna ponuda i vrijeme na koje bi se obavezao na vjernost Tottenhamu - Levy mu ne želi samo raskošnom ponudom izbiti iz glave Chelsea, nego mu jasno poručuje: "Naš si do kraja karijere". Odnosno, ne baš do samog kraja, jer Modriću bi ostalo upravo toliko vremena da se na kraju karijere "vrati pomoći još jednu sezonu Dinamu."

"Još treba doraditi nekoliko sitnica, ali čini se da će Luka potpisati novi ugovor. Ponovno je sretan što igra u klubu i sve ljetne špekulacije su sada iza njega" rekao je izbor blizak klubu s White Hart Lanea za Goal.com.

Podsjetimo samo da su pregovori oko novog ugovora započeli nakon što su odbijene ponude Chelseaja koji je u jednom trenutku ponudio ogromnih 40 milijuna funti za usluge hrvatskog reprezentativca, uz 130 tisuća funti tjedna plaće. Predsjednik Tottenhama Daniel Levy, odlučno je istaknuo da Modrića neće prodati ni pod koju cijenu, te da će o novom ugovoru razgovarati nakon što se završi prijelazni rok.

Nakon niza problema po završetka prijelaznog roka (svađa Modrića i Levyja, Modrićevo neigranje i bezvoljnost) čini se da su stvari napokon došle na svoje mjesto i da bi se Tottenham i Modrić mogli dogovoriti na obostrano zadovoljstvo.

Pročitajte više