Video - Žuta podmornica tone sve dublje: Villarreal remizirao s Real Sociedadom

VILLARREAL nastavlja s vrlo lošim predstavama u novoj sezoni, a ništa se dobroga po njih nije dogodilo niti ove nedjelje, u utakmici 16. kola domaće Primere.

Na domaćem je terenu Villarreal odigrao samo 1:1 s Real Sociedadom, te su i dalje bodovno minimalno iznad zone za ispadanje. Da stvar za Villarreal u ovoj utakmici bude još gora recimo da nisu uspjeli materijalizirati igrača više od 60. minute (drugi žuti karton Elustonda). Istina, uspjeli su u 72. minuti izjednačiti na 1:1, no nakon toga su sve prilike do kraja ostale neiskorištene čime su osvojili samo jedan bod.

Sporting Gijon je do druge gostujuće pobjede u sezoni došao kod Rayo Vallecana. Pobijedili su 3-1 uz dva pogotka iskusnoga Nacha Nova. Upravo je umjesto igrača utakmice u 70. minuti na travnjak ušao hrvatski nogometaš Mate Bilić.

Kao i u prošlom domaćem ispitu, tako je i ove nedjelje Getafe minimalno pobijedio 1-0. Podsjetimo, u prošlom ogledu je Getafe pred svojim navijačima svladao Barcelonu, a ovom prilikom Granadu. Strijelac gola vrijedna tri boda je bio Casquero u 78. minuti.

Primera, 16. kolo:

Rayo Vallecano - Sporting Gijon 1:3 (Michu 90 / Barral 10, Novo 37, 67)

Getafe - Granada 1:0 (Casquero 78)

Villarreal - Real Sociedad 1:1 (Luis 72 / Aranburu 52)

Zaragoza - Mallorca (kasnije)

Malaga - Osasuna (kasnije)

Athletic - Racing Santander (kasnije)

Espanyol - Atletico Madrid (kasnije)

Redoslijed: 1. Barcelona 37, 2. Real Madrid 37 (-1), 3. Valencia 30 (-1), 4. Levante 29 (-1), 5. Sevilla 24 (-1)...

 

Pročitajte više