Ministar Maras: Grabar Kitarović ne poštuje hrvatske građane!

Foto: Hina

MINISTAR poduzetništva i obrta Gordan Maras na Facebooku se obrušio na Kolindu Grabar Kitarović jučer rekavši da govori nedostojno predsjedniku Republike Hrvatske.

"Gospođa Grabar Kitarović rekla je da ova Vlada neće dugo trajati nakon što ona prisegne za predsjednicu. Time je pokazala da ne želi zajedništvo i ne poštuje više od 50 posto hrvatskih građana koji su izašli na izbore, a koji joj nisu dali svoj glas. Ne poštuje ni građane koji su birali Vladu na izborima prije tri godine", napisao je Maras i dodao da Grabar Kitarović nastupa u ime "svojih", odnosno HDZ-a. Svojim istupima Grabar Kitarović pokazuje da će biti predsjednica samo onima koji podržavaju Tomislava Karamarka, smatra ministar.

"Pokušajte naći jednu izjavu predsjednika Josipovića iz 2011. koja bi nalikovala njenoj, Ivo Josipović je izbore 2010. dobio sa 60 posto glasova, a ne s 49 posto kao gospođa Kolinda", zaključio je Maras, koji očito nije dobro pratio vijesti budući je Grabar Kitarović po zadnjim neslužbenim rezultatima izbora pobijedila u drugom krugu s 50,74 posto glasova dok je Josipović dobio 49,26 posto.

Pročitajte više