Policija pronašla 19-godišnjaka koji je pokušao ubiti vozača autobusa u Zagrebu

Foto: MUP

POLICIJSKI službenici VIII PP Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog osnova sumnje da je 22. svibnja ove godine oko 5 sati, na Autobusnom kolodvoru, Avenija Marina Držića, počinio kazneno djelo pokušaja ubojstva na štetu 39-godišnjeg vozača autobusa, javlja PU zagrebačka.

> Policija traži ovog muškarca zbog pokušaja ubojstva na Autobusnom kolodvoru, jeste li ga vidjeli?

Nakon kraćeg verbalnog sukoba između osumnjičenog i oštećenog, osumnjičeni je u autobusu kojim je doputovao u Zagreb, manjim nožem napao 39-godišnjaka te mu je tijekom fizičkog sukoba nanio ubodno reznu ranu te se udaljio.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeli su posebno izvješće.

Policija: Zahvaljujemo medijima i građanima na suradnji

Iz policije su se zahvalili medijima i građanima koji su se uključili u akciju informiranja koja je dovela do razrješenja kaznenog djela.

"Ovim putem zahvaljujemo na suradnji svim medijima koji su prenijeli obavijest i objavili fotografije počinitelja, kao i svim građanima čije informacije su dovele do razrješenja ovog kaznenog djela", poručili su iz policije.

Pročitajte više