Tinejdžer-prosvjednik kojega je majka našamarala pred kamerama: "Znam koliko joj je stalo do mene"

Screenshot: YouTube (ABC 2 News - WMAR)

TOYA GRAHAM, majka koja je pred kamerama istukla sina koji je prosvjedovao u Baltimoreu, za CBS je objasnila svoj potez. Kazala je kako je javno osramotila sina kako bi ga naučila važnu lekciju.

"To mi je jedini sin i ne želim da završi kao Freddie Gray", izjavila je Toya.

Graham je primijetila kako joj se sin nalazi među prosvjednicima te ga je odmah krenula fizički ukoriti što je snimio jedan promatrač. Za svoj potez dobila je pohvale od nekoliko prijatelja njenog sina. Nakon što su stigli kući zajedno su gledali izvješća o prosvjedima. Izjavila je kako se nada da će, gledajući ta izvješća, "razumjeti ozbiljnost onoga što se događalo prethodne noći".

Sin Michael: Znam da samo želi ono što je najbolje za mene

Iako je za vrijeme događaja koji su kamere popratile mladi Michael Singleton izgledao ljutito, 16-godišnjak danas priznaje kako zna da se njegova majka samo brinula za njega, prenosi ABC News.

"Nisam mogao vjerovati, pomislio sam 'Čovječe, što to moja mama radi ovdje?'", rekao je Michael za ABC News, smiješeći se.


ABC Breaking US News | US News Videos

"Svi moji prijatelji poznaju moju majku. Svaki puta kada je ugledaju upozoravaju se međusobno 'Toya dolazi'. O da, dolazi. I svi moraju paziti na ono što rade", dodaje.

"Razumijem koliko je mojoj majci stvarno stalo do mene. Moram se potruditi kako bih bio bolji", zaključuje sin.

Freddi Gray umro je 19. travnja nakon što je zadobio teške ozljede leđne moždine prilikom uhićenja. Njegov pogreb održan je u ponedjeljak nakon čega je uslijedio sukob prosvjednika i policije.

Pročitajte više