Zanimaju te financije i digitalno poslovanje? Prijavi se za stipendiju!


VRIJEME prijava za stipendije RIT Croatia se bliži kraju. Ispuni PRIJAVNI OBRAZAC i prijavi se odmah jer rok za prijavu ističe 15.2.!

Stipendije se odnose na sva tri preddiplomska stručna studija RIT Croatia među kojima je i četverogodišnji studij Međunarodnog poslovanja koji se izvodi na zagrebačkom kampusu. Program osigurava izvrsno poznavanje i razumijevanje ekonomije i poslovanja na globalnom tržištu. Riječ je o američkom preddiplomskom studiju koji se izvodi i na matičnom kampusu u SAD-u.

Visokokvalitetan američki studij


O kvaliteti studija svjedoče akreditacije uglednih organizacija The Middle States Association of Colleges and Schools i The Middle States Commision on Higher Education. Godine 1988. prestižnu akreditaciju dodijelila mu je ugledna organizacija AACSB International, najstarije globalno akreditacijsko tijelo u poslovnom obrazovanju i računovodstvu. Nastava se izvodi na engleskom jeziku, a predavači su američki i europski profesori s bogatim međunarodnim predavačkim i profesionalnim iskustvom. Studij uključuje kolegije kao što su: Međunarodno poslovanje, Strategije u međunarodnom poslovanju, Financije na globalnom tržištu, Međunarodni marketing, itd.

Osim vještina poslovnog upravljanja, strateškog planiranja, vođenja timova, upravljanja vremenom i unaprjeđivanja organizacijskih vještina, tijekom studija studenti razvijaju komunikacijske i prezentacijske vještine, stječu samopouzdanje i uvjerljivost pri javnim nastupima, tečno komuniciraju na poslovnom engleskom jeziku, te se uče inovativnom, konstruktivnom i kreativnom razmišljanju i rješavanju problema. Pogledaj VIDEO.

Studiraj Međunarodno poslovanje i upotpuni ga znanjima o digitalnom poslovanju

Zanimaju te financije, ali i internetsko poslovanje? Kod nas možeš upotpuniti znanja izborom tzv. minora. Riječ je o skupu akademskih kolegija kojima je svrha proširiti obrazovanje studenata i produbiti njihova znanja iz područja majora (osnovni studij). Digitalno poslovanje (engl.digital business) podrazumijeva utjecaj novih tehnologija na poslovanje, proizvode i usluge, namijenjen je studentima svih preddiplomskih stručnih studija našeg koledža. Više informacija pronađi OVDJE.

Fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna! Požuri, rok za prijavu ističe 15.2.!

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije studiraju na tom uglednom američkom koledžu. Prošle godine više od 60% studenta upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.

VAŽNO!!

  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2015. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2015.
  •  Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Prijavi se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU
Za više informacija javi nam se: admissions@croatia.rit.edu - tel: + 385 (0) 20 433 000.

Pročitajte više