Domovinski pokret odgovorio na Thompsonovu objavu

Foto: Facebook/ Domovinski pokret

DOMOVINSKI pokret objavio je priopćenje Ante Prkačina, njihovog kandidata iz VII. izborne jedinice i ratnog veterana. U njemu Prkačin zahvaljuje Thompsonu na tome "što je javno, na svojoj službenoj stranici podržao Domovinski pokret".

''Zahvaljujem svom prijatelju, suborcu i HOS-ovcu Marku Perkoviću Thompsonu, što je javno, na svojoj službenoj stranici podržao Domovinski pokret, koji na svojim listama ima najviše hrvatskih branitelja i tri generala - HV-a i HVO-a, HOS-a i Specijalne policije.

Branitelji i stradalnici, koji su upravo na listama Domovinskog pokreta Miroslava Škore, a ne na listama ljevice i Plenkovićevog HDZ-a, zastupljeni u najvećoj mjeri, i koji dijele zajednički svjetonazor s našim glazbenikom, s ponosom su se prepoznali u Thompsonovim riječima i ovim putem zahvaljujemo mu na iskrenoj preporuci, za koju duboko vjerujemo da će je znati prepoznati i hrvatski birači u nedjelju, 05. srpnja!

BOG I HRVATI! ZATO ŠTO SVOJE VOLIM!

Ratni načelnik Stožera HOS-a i kandidat Domovinskog pokreta Miroslava Škore u VII. izbornoj jedinici, general Ante Prkačin'', stoji u priopćenju.

Podsjetimo, Thompson je danas fanove pozvao da biraju "ljude koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu".

>> Thompson fanovima savjetovao za koga glasati

Zanimljivo, javna je tajna da su Škoro i Thompson posljednjih godina u lošim odnosima. Škoro, uz to, ne spada u skupinu ljudi koji su u ratu branili Hrvatsku na ratištu. No, evo, Domovinski pokret smatra da je Thompsonova podrška upućena izravno njima.

Pročitajte više