Bandić: Nacističkoj, fašističkoj i boljševističkoj ikonografiji nema mjesta!

ODGOVARAJUĆI na pitanje o posljedicama rasta cijena nafte na poskupljenja, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je kako se do Nove godine cijene komunalnih usluga neće povećati.

Bandić je na današnjem aktualnom satu zagrebačke gradske skupštine naglasio kako za njegova osmogodišnjeg mandata ni jedan posao nije sklopljen protuzakonito. Pozvao je da se prijavi svaka sumnja, jer on osobno ne može imati uvid u rad svakog djelatnika. Na taj način institucije pravne države mogu odraditi svoj posao, dodao je.

Bilo je i više pitanja upućenih gradonačelniku u vezi održavanja Thompsonova koncerta 30. svibnja, na Dan branitelja, na Trgu bana Jelačića. Bandić je istaknuo kako nacističkoj, fašističkoj i boljševističkoj ikonografiji na Trgu bana Jelačića nema mjesta, kao ni provokatorima.

Ako se nepodopštine na Trgu i pojave, dodao je Bandić, za to će se pobrinuti branitelji koji su se borili za suverenu i demokratsku Hrvatsku, a ne za fašizam i boljševizam. Pozvao je građane da dođu sutra na Trg i poželio da proslava Dana branitelja protekne dostojanstveno i bez incidenata.

B.V.
Foto: Index

Pročitajte više