Ceste su mokre i skliske, u prekidu neke brodske linije

Ilustracija: Davor Javorović/PIXSELL

KOLNICI su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, mogući su odroni, a na zimskim dionicama javnih cesta u Hrvatskoj obavezna je zimska oprema, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Na autocesti A1 kod Zadra uočen je pas

Na autocesti A1 između Zadra i Benkovca, kod odmorišta Nadin, uočen je pas. HAK moli korisnike za dodatan oprez. Predmet je uočen na kolniku autoceste A3 između Novske i odmorišta Novska u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine 80 kilometara na sat.

Predmet je i na kolniku autoceste A7 između tunela Škurinje I i tunela Katarina u smjeru mosta Krk. Vozi se uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat.

Na većini graničnih prijelaza su moguća čekanja

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu. Na graničnom prijelazu Bajakovo (Batrovci) teretna vozila na izlazu čekaju 3, a na GP Tovarnik (Šid) teretna vozila čekaju na ulazu 7 sati, a na izlazu 5 sati.

Zbog vjetra u prekidu su katamaranske linije Vis - Split, Ubli - Vela Luka - Hvar - Split, Korčula - Hvar - Split i Ubli - Korčula - Dubrovnik te brodske linije Mali Lošinj - Unije - Susak i Dubrovnik - Koločep - Lopud - Suđurađ. Brod na liniji Ilovik - Mali Lošinj plovi s pristajanjem u luku Veli Lošinj.

Pročitajte više