Dan otvorenih vrata na SSBM Zagreb kampusu: Otkrijte edukaciju švicarske kvalitete

Foto: Press

Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva) organizira Dan otvorenih vrata, i poziva sve zainteresirane da se pridruže i otkriju mogućnosti vrhunskog poslovnog obrazovanja, te saznaju kako im naši programi mogu pomoći u napretku u karijeri.

Dan otvorenih vrata održat će se 4. lipnja 2024. godine na Zagrebačkom Kampusu, a sve zainteresirane pozivamo da se prijave putem online obrasca

SSBM kampus će biti otvoren za sve zainteresirane sudionike od 10:00 do 18:00 sati. Iskoristite ovu priliku i saznajte više o MBA programima koji nude prilagođeno znanje za uspješno snalaženje i napredak u dinamičnom poslovnom svijetu.

Upoznajte SSBM Geneva

SSBM Geneva je vodeća poslovna škola s glavnim kampusom smještenim u Ženevi. Škola se ponosi bogatim akademskim iskustvom i visokim standardima obrazovanja švicarske kvalitete. S više od 4.000 aktivnih studenata iz 148 zemalja diljem svijeta, SSBM Geneva se ističe kao međunarodno priznata institucija za poslovno obrazovanje.

Programi koji oblikuju buduće lidere

Na Danu otvorenih vrata imat ćete priliku upoznati se s raznolikim MBA programima koji se provode u partnerstvu s Deloitteom. Kao vodeća multinacionalna mreža profesionalnih usluga i jedna od članica "Velike četvorke" računovodstvenih organizacija, Deloitte donosi neusporedivu stručnost SSBM-ovim MBA programima. Bilo da preferirate Blended, Global ili Executive MBA, ovi programi su osmišljeni kako bi vam pružili relevantno znanje i vještine koje su potrebne u suvremenom poslovnom svijetu. Naši predavači su stručnjaci iz industrije s iskustvom u vodećim svjetskim kompanijama, osiguravajući da naši studenti stječu praktično znanje koje se može primijeniti u stvarnom svijetu.

Iskoristite priliku za konzultacije i usmjeravanje u odabiru programa

Dan otvorenih vrata pruža jedinstvenu priliku za individualne konzultacije sa stručnim savjetnicima za upis. Bez obzira jeste li novi u svijetu poslovnog obrazovanja ili već imate iskustva, savjetnici će vam pomoći pronaći program koji najbolje odgovara vašim ciljevima i ambicijama.

Razgledavanje kampusa

Razgledajte SSBM-ov moderni kampus u Zagrebu. Bilo da ste budući student ili ste znatiželjni saznati više o obrazovanju švicarske kvalitete koju SSBM pruža, Dan otvorenih vrata je jedinstvena prilika za vas.

Prijavite se na Dan otvorenih vrata i pridružite nam se u otkrivanju svijeta mogućnosti koje vam SSBM Geneva može pružiti.

Za više informacija posjetite SSBM Geneva web stranicu ili pošaljite e-mail.

Vaša budućnost vas čeka na SSBM Geneva!

Pročitajte više