HDZ-ovac pozvao Beljaka na obračun: "Visok sam 178 cm i težak 72 kg, izaberi vrijeme i mjesto"

Foto: Patrik Macek/Pixsell, Twitter

PONUKANI brojnim sukobima koji su se posljednjih dana događali na relaciji HDZ - Krešo Beljak i HDZ - Nikola Grmoja, HDZ-ovci su na svom službenom Twitter profilu sinoć objavili anketu, odnosno "nagradno pitanje".


"Tko je veći agresivac? Beljak, koji psuje i poziva na fizički obračun, ili Nikola Grmoja, koji vrijeđa, laže i prijeti?", pitanje je koje je postavio HDZ.

U komentarima je većina korisnika, umjesto odgovora na anketu, spominjala javnosti trenutno najpoznatijeg HDZ-ovca nasilnika - župana Alojza Tomaševića koji je fizički napao svoju suprugu.

U raspravu se uključila i Ivana Tomić iz službe za odnose s javnošću HSS-a koja je objavila mail koji je HSS primio od HDZ-ovca Zlatka Jurišića.

"Štovani gosp. Beljak, potaknut vašim pozivom članovima HDZ-a, a koji su po vašem mišljenju kukavice, šaljem vam sljedeći prijedlog: zovem se Zlatko Jurišić, prebivam u Vinkovcima, star sam 53 godine, visok 178 centimetara, težak 72 kg, član sam HDZ-a i ne smatram se kukavicom. Prijedlog je sljedeći: izaberite mjesto i vrijeme i doči ću da odmjerimo snage, čisto zbog obraza, ništa osobno. Lijep pozdrav iz Vinkovaca", stoji u mailu.

Sudeći prema jučerašnjoj objavi Beljaka na Twitteru, Jurišić nije jedini koji ga je pozvao na fizički obračun. Isto je napravio i Marin Vlahović, bivši prvak u powerliftingu.

"Ovakvi primitivci stvarno misle da me mogu isprovocirati. Novinar? Marin Vlahović? Umro sam, moj Marine od straha pred tvojim kompleksnim bicepsima. Na tvoju žalost, neki organi se ne mogu nabildati. Mozak recimo, i još ponešto", napisao je Beljak na Twitteru.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz HDZ, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: hdz.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više