Mačkovec: Vlasnica kuće u krađi zatekla dvije drske provalnice

POLICIJSKA uprava međimurska potvrdila je danas da je vlasnica obiteljske kuće u ulici Bana Jelačića u Mačkovcu u drskoj krađi zatekla dvije nepoznate provalnice, koje su uspjele pobjeći i sobom odnijeti veću količinu novca.

Prema navodima policije, vlasnica kuće je u jednom trenutku u hodniku zatekla jednu nepoznatu žensku osobu, dok je druga upravo izlazila iz njezine spavaće sobe.

Vlasnica je pokušala zaključati ulazna vrata ne bi li tako zadržava kradljivice do dolaska policije, no u tome nije uspjela jer ju je jedna od prvoalnica odgurnula od vratiju.

Ni drugi pokušaj da na dvorištu zadrži jednu od nepoznatih žena vlasnici nije uspio, jer ju je ponovno jedna od kradljivica odgurnula i oborila na tlo.
Drske su se kradljivice potom udaljile u nepoznatom pravcu, a vlasnica je utvrdila kako joj iz sobe nedostaje ukupno 6.000 kuna u domaćoj i stranoj valuti.

Protiv nepoznatih počinitelja krađe međimurska će policija  podići kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Pročitajte više