MVP OTVORIO POSEBNU WEB STRANICU O RAZVOJU DOGAĐAJA OKO IRAKA

Ministarstvo vanjskih poslova otvorilo je posebnu web stranicu na internetu kako bi i šira hrvatska javnost mogla imati uvid u razvoj događaja oko iračke krize, priopćeno je u četvrtak iz ministarstva.

Ulaskom na stranicu ministarstva www.mvp.hr može se doći do dijela, na lijevoj strani ulaznog portala, koji se odnosi na ´IRAČKU KRIZU´. U tom dijelu web stranica MVP-a dostupne su informacije o događajima, izjavama, priopćenjima, biltenima koje upućuju na događaje u svezi s iračkom krizom. Također su naznačeni i linkovi, ako se želi dobiti više informacija iz drugih izvora. Redovno se objavljuju i preporuke za putovanje kao i rezolucije Vijeća sigurnosti UN-a, navodi se u priopćenju.

Pored svog redovitog djelovanja Ministarstvo vanjskih poslova Republike Hrvatske pozorno prati događaje vezane uz iračku krizu te je dio svojih aktivnosti usmjerilo i u tom pravcu. Privremena radna skupina prati razvoj događaja vezanih za Irak i o svojim procjenama informira relevantne čimbenike u Republici Hrvatskoj, dodaje se u priopćenju.

Pročitajte više