OBJAVLJENA KNJIGA AMERIČKE KNJIŽEVNICE MARY BETH BONACCI "PRVA LJUBAV - ODGOVORI NA VAŠA PITANJA O MLADENAČKIM VEZAMA, SPOLNOSTI I BRAKU"

Knjigu američke književnice Mary Beth Bonacci "Prva ljubav odgovori na vaša pitanja o mladenačkim vezama, spolnosti i braku" objavila je splitska nakladnička kuća Verbum.

Knjiga (214. str.) u osam poglavlja daje katehezu crkvenoga nauka na području braka i ljudske spolnosti.

Autorica piše o pitanjima ljubavi, spolnosti, kontracepcije, trudnoće, aidsa i spolno prenosivih bolesti. Također obrađuje odnose spolnosti i osjećaja, pitanja čistoće, spolnosti i braka, iscjeljivanja povrijeđenosti, skretanja s Božjega puta, a u zadnjem poglavlju autorica piše tinejdžerima.

Knjigu je na hrvatski jezik prevela Ivana Pavlović.

"Ovo djelo nije samo moje. Ono je djelo Božje, od početka do kraja. Nisam ja stvorila čistoću - On ju je stvorio. U suvremenom svijetu ljudi su gladni ljubavi, a ja iskreno vjerujem da je čistoća odgovor - Njegov odgovor", piše Bonacci u uvodu svoje knjige.

Mary Beth Bonacci, američka književnica, utemeljiteljica je organizacije "Real Love" koja promiče poštovanje Božjega dara spolnosti. Piše kolumne u časopisima, snima filmove, a autorica je i knjige "U Božjoj smo misiji".

(Hina) xmk ymc

Pročitajte više