Od sutra počinje informativni program na Novoj TV

DIREKTOR programa Nove TV Branko Vukšić danas je najavio da eksperimantalni informativni program te televizije počinje u subotu, 1. ožujka, sa središnjom informativnom emisijom u 19,30 sati.

Vukšić je na konferenciji za novinare rekao da će se u vođenju središnje informativne emisije, koja će se prikazivati svakodnevno, izmjenjivati Saša Kopljar i Helena Buljan.

Najavio je da će politički magazin ´Meta´ krenuti od ponedjeljka, 3. ožujka, oko 22,10 sati i da će se također emitirati svakodnevno.

U petak 7. ožujka ili subotu 8. ožujka, krenut će kratke desetominutne vijesti u 17 sati, a kviz ´Kockar´ za dva tjedna.

Vukšić je rekao da su se u zadnje vrijeme u medijima pojavile dezinformacije o tome koji su novinari pregovarali s Novom TV. ´Posao je odbio samo Zoran Šprajc s HTV-a, a mnoge koji su govorili da s nama pregovaraju niti ne poznajem´, rekao je.

Zamjenik direktora programa je Miljenko Manjkas, urednik dnevnih informativnih emisija Andrej Rora, šefica deska je Ivana Ivančić, urednici su Saša Kopljar, Mirjana Hrga, Helena Buljan i Petar Vlahov, a dva urednika voditelja iz kviza ´Kockar´ su Darko Janeš i Rene Bitorajac.

Pročitajte više