Posvađali se na proslavi Dana općine, jedan uzeo auto i zaletio se u ljude na terasi

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

NA proslavi Dana općine Novigrad Podravski muškarac se automobilom zaletio u ljude na terasi kafića. Kako neslužbeno doznaje ePodravina, oko 4 sata na terasi je nastao metež zbog svađe dvaju društava iz Koprivničkih Brega.

Kako pričaju svjedoci, nakon verbalnog sukoba jedan od njih je otišao po automobil i njime se zaletio na terasu. Udario je mladića koji je bio na terasi, no nema nikakve veze sa sukobom. Terasa je zbog proslave bila proširena do ceste, gdje su bili stolovi i stolice.

 

"Po zasad poznatim informacijama, jedna je osoba lakše ozlijeđena, a teže ozlijeđenih nema. Policija obavlja razgovor s vozačem, nakon čega će uslijediti policijsko izvješće", rekli su iz koprivničke policije.

Policija je naknadno objavila priopćenje o događaju.

"Noćas, 16. srpnja oko 4 sata temeljem zaprimljene dojave, policijski službenici Policijske postaje Koprivnica postupali su u Novigradu Podravskom gdje je vozač automobilom udario u stolove na improviziranoj terasi ispred ugostiteljskog objekta. U događaju je lakše ozlijeđen 23-godišnji muškarac.

Osobi koja se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Koprivnica. Na okolnosti događaja provodi se kriminalističko istraživanje."

Pročitajte više