Pripita 16-godišnjakinja izletjela pred biciklista, mladić se bori za život

NOĆAS je oko 1 sat, na području Kloštar Ivanića, pripita 16-godišnjakinja (0,68 promila) izletjela pred biciklista. Mladić je pri padu teško ozlijeđen i bori se za život.

Kako je izvijestila PU zagrebačka, djevojka je neoprezno prelazila kolnik obilaznice oko Kloštar Ivanića, na dijelu gdje ne postoji obilježeni pješački prijelaz, zbog čega je na nju naletio biciklist.

Biciklom, bez svjetla, marke Mariner, plave boje, upravljao je zasad nepoznati mlađi muškarac, koji je vozio obilaznicom u smjeru juga i kretao se nizbrdo, navodi policija. Mladić u trenutku nesreće kod sebe nije imao nikakve dokumente koji bi policiji olakšali identifikaciju.

Od siline udarca biciklist je izgubio nadzor nad biciklom, pao na kolnik i ostao bez svijesti, a pješakinja koja je također pala na kolnik, lakše se ozlijedila.

Vozilom Hitne medicinske pomoći teško ozlijeđeni biciklist je odvezen u Kliničku bolnicu Dubrava gdje mu je pružena liječnička pomoć. Neslužbeno se doznaje da je zadobio po život opasne ozljede u predjelu glave.

I.M.
Foto: Arhiva

Pročitajte više