Samo danas: 50 posto popusta u Infokatedri povodom Tjedna cjeloživotnog učenja

U TIJEKU je 4. tjedan cjeloživotnog učenja u organizaciji Agencije za obrazovanje odraslih, sada Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa te Vijeća za obrazovanje odraslih. Tjedan traje od 8-15.9.2010., a 15.9. od 10:00-15:00 će se održati sajam u Zagrebu na Trgu Kralja Tomislava gdje će nastupiti i Infokatedra - Centar za obrazovanje izlaganjem na štandu.

Dodatno obrazovanje i cjeloživotno učenje je ključ osobnog i profesionalnog napretka. To vrijedi za sve osobe neovisno o dobi i prethodnom obrazovanju. Dodatno obrazovanje naročito za nove tehnologije, ponajviše danas u vrijeme krize je jedini izlaz u bolje sutra, povećanje konkurentnosti na tržištu rada i stvaranje novih poslovnih prilika.

U sklopu tjedna cjeloživotnog učenja Infokatedra je pripremila specijalnu ponudu svim zainteresiranima koja vrijedi isključivo za 15.9.2010. kroz sljedeće akcije:

- 50% popusta na programe obrazovanje za upis u radnu knjižicu ECDL operater, Web dizajner i Računalni grafički dizajner. Ne propustite ovu priliku. Ponuda vrijedi samo za one koji se prijave 15.9 putem web prijave, direktno na štandu Infokatedre ili u tajništvu škole i nakon toga do 17.9.2010 naprave uplatu upisnine od 300 kn. Prijavite se odmah.
- Nagradna igra u suradnji sa Agencijom za obrazovanje odraslih u kojem će sretni dobitnik imati priliku besplatno pohađati program obrazovanja ECDL operater. Za sudjelovanje u nagradnoj igri je potrebno ispuniti nagradni voucher na štandu Infokatedre. Dobitnik nagrade će biti obaviješten unutar 14 dana od strane Agencije za obrazovanje odraslih o besplatnom školovanju.

Prijaviti se možete i na ovoj adresi.

Infokatedra - Centar za obrazovanje Vas poziva da ih posjetite na štandu na Trgu Kralja Tomislava na kojem se možete dodatno informirati o poboljšanju svoje karijere odabirom nekih od obrazovanja. Ako baš nikako ne možete prisustvovati događaju nazovite ih na 01/4840-064 i dobit ćete sve potrebne informacije ili posjetite ovu adresu.

Pročitajte više