Sin posljednjeg haškog bjegunca Gorana Hadžića: Ne mogu ocu poručiti da se preda

SIN posljednjeg haškog bjegunca Gorana Hadžića, Srećko Hadžić, kaže da ne zna što će učiniti njegov otac nakon uhićenja Ratka Mladića.

"On će sigurno na stol morati staviti sve elemente i sam donijeti odluku. Mi ćemo je prihvatiti, kakva god ona bila u nadi da će biti i na njegovu, ali i na dobrobit naše obitelji i države", kazao je Srećko Hadžić koji s majkom Živkom živi u obiteljskoj kući u Novom Sadu, dok mu je sestra Ivana sa svojom obitelji u Petrovaradinu.

"Ne mogu mu poručiti da se preda"

"Mi našeg oca volimo i bit će onako kako on odluči. Što, uostalom, drugo mi možemo učiniti", pita se Srećko i dodaje kako svome ocu ne može poručiti da se preda, ali ni da se dalje skriva.

"Kako god postupio, mi to moramo prihvatiti. Kako god bilo, situacija u kojoj se nalazimo je nepodnošljiva", kazao je Srećko Hadžić. On tvrdi kako je njegova obitelj na neki način već osam godina u kućnom pritvoru, iako im nitko službeno nije oduzeo slobodu.

Žive od 300 eura mirovine koju prima 80-godišnja majka haškog optuženika Milena i koja nepokretna živi u kući do njihove.

Pročitajte više