Taxi Cammeo: Našem vozaču je taksist Radio taxi Zagreba glavom razbio nos

TAXI CAMMEO je jutros priopćenjem obavijestio kako je jutros oko 6.30 sati na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru napadnut njihov 29-godišnji vozač J.M.

"Vozač Taxi Cammea stajao je na ugibalištu ispred glavne zgrade, čekajući putnika koji je po narudžbi dogovorio prijevoz. Međutim dogodio se fizički napad od strane taksiste iz Udruženja Radio taxi Zagreb. Incident je započeo verbalnim vrijeđanjem, te udarcem glave o glavu, gdje je pritom vozaču Taxi Cammea razbijen nos", pišu iz Taxi Cammea te dodaju kako nitko od putnika nije doživio neugodnost niti napad.

"Neće biti mira dok mrtve glave ne počnu padati"

Navode kako je odmah intervenirala policija i hitna pomoć te zaštitarska tvrtka Bilić-Erić koja osigurava njihove vozače i vozila. Zaštitari su zadržali napadača dok policija nije napravila očevid. "Napadač je kako očevici izjavljuju, rekao: Neće biti mira dok mrtve glave ne počnu padati!", pišu u priopćenju iz Taxi Cammea te dodaju kako je "navodno od prije ista osoba poznata kao jedan od napadača na Borisa Šprema, kada su taksisti prošle godine štrajkali zbog uvođenja novih Licencija za autotaksi prijevoz.

Iz Taxi Cammea navode kako će tijekom dana protiv napadača podnijeti kaznenu prijavu. "Ovim putem Taxi Cammeo ponovo poziva na razumnost i na zdravu konkurenciju, upozoravajući  Udruženje Radio taksi Zagreb, njegova predsjednika i članove, kako nema smisla zakon ulice primjenjivati u liberalizaciji tržišta", pišu iz Taxi Cammea i dodaju kako neće odustati od svoje poslovne vizije "u kojoj je započeo jedan potpuno novi koncept i način rada u autotaksi prijevozu. Najavljuju kako će "na prozivke i dezinformacije" u prvom redu štititi vlastite vozače.

Vozač prevezen na Sveti Duh

Iz policije su za Index potvrdili kako je 35-godišnji vozač Udruženja Radio taxi Zagreba u 6.55 tjelesno napao 29-godišnjeg vozača Taxi Cammea. Prema informacijama iz policije, svađa je vjerojatno nastala zbog mjesta na taksi stajalištu. Vozač Taxi Cammea je prevezen u bolnicu na Svetom Duhu, a policiji još nisu poznate njegove ozljede.

Pročitajte više