U Osijeku policija ovisnika uhvatila s heroinskom špricom u ruci

OSJEČKA policija izvijestila je danas o završetku kriminalističke obrade nad dvojicom muškaraca koji su u ponedjeljak navečer uhvaćeni u osobnom automobilu dok je jedan od njih u ruci držao špricu s heroinskom otopinom.

41-godišnjak i 32-godišnjak su se vozili u automobilu slatinskih registracijskih pločica kojeg su prometni policajci zaustavili na raskrižju Divaltove i Trpimirove ulice u Osijeku.

Policajci su odmah uočili da 32-godišnjak u ruci drži aluminijsku foliju sa smeđom praškastom materijom nalik na heroin. U drugoj ruci je imao inzulinsku špricu sa smeđom otopinom nalik na heroin.

Folija i šprica su oduzeti, a obojica muškaraca su privedena na kriminalističku obradu. Utvrđeno je da se u foliji nalazi 4,1 gram heroina. Kasnije je policija pretražila automobil u kojem su se vozili, međutim u vozilu droga nije pronađena.

Protiv obojice osumnjičenika policija će podnijeti kaznenu prijavu i optužni prijedlog zbog prekršaja odredbi Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Neslužbeno doznajemo da su obojica ovisnici o heroinu, međutim u policiji nam ovu informaciju nisu mogli potvrditi, ali niti demantirati.

R.I.
Foto: Ilustracija

Pročitajte više