Teško stradao vatrogasac koji je oduševio Hrvatsku izjavom "Dašta sam nego sritan, Gospe ti"

Screenshot Nova TV

U PROMETNOJ nesreći koja se prije dva dana dogodila u Žeževici na cesti između Šestanovca i Zagvozda teško je nastradao 21-godišnji Josip, vatrogasac DVD-a Zagvozd. Trenutno je u induciranoj komi u splitskom KBC-u.

Simpatični Josip postao je poznat nakon priloga iz 2016. godine o vatrogascima u Dugopolju. Na snimci Josip svjedoči o dvosatnom pješačenju po nepristupačnom terenu nakon gašenja požara.

>> VIDEO "Dašta sam nego sritan Gospe ti": Vatrogasac postao ultimativni hit na društvenim mrežama

"Dašta sam nego sritan, Gospe ti. Iša' odozda, valja se doli ko' konj, grčevi me vatali. Jedva živ osta'", rekao je Josip novinarki, a njegova izjava postala je hit na društvenim mrežama.



U induciranoj komi

Međutim, Josip je sad u splitskoj bolnici nakon teške nesreće u kojoj je sudjelovao. Bio je za upravljačem Golfa te se sudario s Mercedesom koji je naišao iz suprotnog smjera.

Golf je izletio s ceste, a Josip ispao iz vozila. U nesreći je zadobio teške i po život opasne ozljede glave, prijelom lubanje, nagnječenje mozga i lom kostiju. Jučer je operiran, nalazi se u induciranoj komi u Jedinici intenzivnog liječenja splitskog KBC-a.

Vozač i putnica iz Mercedesa prošli su s lakim ozljedama, a Josipov suputnik nije ni zatražio liječničku pomoć.

Na Facebook stranici Vatrogasci - Oni su naši Heroji, Josipu su upućene brojne želje za brzim oporavkom.

 

Pročitajte više