Virovotica: Teretnjak usmrtio 54-godišnjaka

Vozač teretnog vozila, kojem je bila oduzeta vozačka dozvola, sinoć je u 22 sata na izlazu iz Gradine, u Virovitičkopodravskoj županiji, zbog neprilagođene brzine izazvao prometnu nesreću, naletjevši na 54godišnjaka koji je od ozljeda umro na mjestu nesreće, izvijestila je jutros virovitičkopodravska Policijska uprava. L

Vozač teretnog vozila marke "tam" 24-godišnji Davor Č., s prebivalištem na širem području Gradine, napuštajući to mjesto nije se zbog neprilagođene brzine na vrijeme zaustavio te je naletio na Spasu Đ. koji je na središnjem dijelu zapadnoga prometnog traka bio u za sada neutvrđenu položaju - sjedio je na kolniku ili je ležao preko bicikla.

Očevid su obavili dežurni sudac virovitičkog Općinskog suda i virovitička policija.

Smrt Spase Đ. utvrdio je dežurni liječnik virovitičke Hitne pomoći, a po nalogu istražnog suca bjelovarskoga Županijskog suda obdukcija tijela bit će obavljena na Patološkom odjelu virovitičke bolnice.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kažnjivo djelo izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom protiv tvozača Davora Č. bit će podnesena kaznena i prekršajna prijava.

(Hina) xpp ymć

Pročitajte više