Tajna Rihanninog savršeno ravnog trbuha

Tajna Rihanninog savršeno ravnog trbuha

Foto: Shutterstock

RIHANNA žari i pali gdje god se pojavi, pa uzdahe izmamljuje i kad se skine u badić! Čvrste obline rezultat su napornog vježbanja, a ako i ti želiš njen savršen trbuh, isprobaj vježbe koje je osmislila njena osobna trenerica Ary Nunez.
 
Nunez kaže: "Rihanna je vrlo zauzeta djevojka, pa treniramo kad god uhvati vremena. Ponekad to zna biti i u dva ujutro!". Omiljene fitness aktivnosti lijepe pjevačice uključuju plesanje i borilačke vještine, a trenerica joj često zadaje nove, drugačije vježbe koje oblikuju kritične zone.
 
Rihannine vježbe za trbuh:
 
- od opreme ti je potrebna podloga za vježbanje i playlista s Rihanninim hitovima
 
Trbušnjaci
 
Lezi na leđa, s petama čvrsto na podu (postavi ih u širinu ramena). Gornji dio tijela podiži prema koljenima, a zatim ispruži ruke ravno ispred sebe, tako da ti ramena budu iznad bokova. Napravi 32 ponavljanja.
 
Trbušnjaci s rotacijom
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Lezi na leđa, a desni gležanj stavi preko lijevog koljena. Desnu ruku stavi na pod pokraj sebe. Držeći desno rame na podu, dovuci lijevo rame do desnog koljena. Napravi 32 ponavljanja na svaku stranu.
 
Plank
 
Počni u planku, s podlakticama i nožnim prstima na podu. Tijelo mora činiti ravnu liniju od glave do pete. Gledaj prema tlu, te poziciju zadrži 32 sekunde. Ponovi 3 puta.
 
Aktivni plank
 
Iz pozicije planka podigni desnu ruku i povuci je prema sebi, kao da pokušavaš laktom udariti nekoga iza sebe. Napravi 32 ponavljanja svakom rukom.
 
Roman Rotator
 
Stani u široki raskorak, te se spusti u čučanj i pripazi da su ti leđa ravna. Digni ruke tako da su ti laktovi u visini ramena. Pomiči ruke s lijeve strane na desnu, pa s desne na lijevu. Ova vježba poprilično će te umoriti!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara