Anina seksi kuhinja: Piletina s gljivama i punjene jabuke
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Filip Dizdar
DRAGE naše Rouge kuharice, ovaj vikend smo za vas odabrale pileće batke spremljene s lukom i gljivama te tople punjene jabuke prelivene jogurtom. Želimo vam ugodan vikend i dobar tek !
Piletina s gljivama
Potrebno:
6 pilećih bataka
500 g smeđih šampinjona
1 luk
svježi timijan
senf
2 češnja češnjaka
1 dl bijelog vina
maslinovo ulje
Priprema:
Pileće meso posolite i premažite senfom. Ispecite ih na maslinovom ulju te ih stavite na tanjur sa strane. Na istom ulju zapržite narezani luk te dodajte narezane gljive, a potom nasjeckani češnjak, peršinov list i svježi timijan. Posolite, popaprite, podlijte sve bijelim vinom i pustite da ispari sva tekućina koju će gljive pustiti. Na kraju u posudu vratite batke i pospite s još malo timijana te pustite još par minuta na vatri. Poslužite toplo uz kuhani krumpir .
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Punjene jabuke
Potrebno:
4 srednje velike jabuke
100 g sušenih datulja
Tekst se nastavlja ispod oglasa
100 g sušenih grožđica
150 g Musli žitarica po želji
3 žlice meda
2 iscijeđene naranče
grčki jogurt
Priprema:
Preplovite jabuke i izdubite sredinu. Dobro promiješajte voće, žitarice i med. Nadjenite jabuke pripremljenom smjesom te prelijte narančinim sokom. Stavite ih u pećnicu do 10 minuta, dok ne postignu zlatnu boju. Pustite da se malo ohlade te poslužite prelivene s jogurtom.
Pssst! Ana nosi prekrasan Liscin kompletić!
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
Učitavanje komentara
Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
bi Vas mogao zanimati