FOTO Isti čovjek kupio dva auta s Neverinim motorom i potrošio bar 5.2 milijuna eura

Foto: Automobili Pininfarina

PININFARINA je odlučio napraviti kontrastni model izvedbi Aniversario.

Ideja je zanimljiva. Pininfarina je Battistu u Aniversario izdanju povodom 90. rođendana tvrtke predstavio još 2020. godine, a sada je odlučio napraviti još jednu posebnu izvedbu. Ime joj je Reversario, a radi se o kontrastnom izdanju prije spomenutog modela.

Zvuči zbunjujuće, pa i pomalo nejasno, ali ono bitno je da je i ovakva Battista našla kupca. Prevedeno to znači da je netko iskeširao za dva električna bolida bar 5.2 milijuna eura. 

Tim je povodom neimenovani kupac dao i izjavu: "Blizanci su potpuna i totalna perfekcija kakvu automobilski svijet nikada nije postigao. Ne samo da imaju nasljeđe i pedigre, gdje nose ime i neizbrisiv znak najvećeg svjetskog dizajnera automobila, oni se također nadopunjuju kao odraz u ogledalu. Zauvijek će biti povezani savršenom ljubavlju. Blizanci se nikada ne mogu razdvojiti jer su doista ujedinjeni u dizajnu."

Podsjetimo, kupac ove izvedbe je jedan od pet vlasnika Aniversario izvedbe. Ova ima isti pogon iz Rimčeve Nevere, a distancira se tek u pogledu dizajna. Izvana je i dalje zadržana dvobojna kombinacija, dok je interijer sada u kontrastnoj izvedbi. Dakako, pripadajuće torbe za prtljagu se podrazumijevaju. 

Pročitajte više