Karavanska izvedenica koncepta Prologue opremljena je novim stražnjim krajem

Karavanska izvedenica koncepta Prologue nova je interpretacija Audijeve Avant filozofije. Naime, upravo kako bi materijalizirao tu filozofiju Audi je nadogradio studiju iz Los Angelesa i opremio je novim stražnjim krajem. Tu novu produženu stražnjicu krase trodimenzionalni svjetlosni sklopovi i novi krovni spojler, a novi dašak ovoj studiji donose i drugačiji aluminijski naplatci dimenzija 22 cola.
Ispod lima Audi je skrio plug-in hibridni sklop sačinjen od 3.0-litrenog turbo dizelaša i elektromotora koji napajaju litij-ionske baterije kapaciteta 14.1 kWh. Takav sklop donosi kombiniranih 445 KS i 750 Nm okretnog momenta koji studiju Prologue Avant potjeraju do stotke za 5.1 s uz maksimalnu brzinu od 250 km/h. Samo na struju Prologue Avant može prijeći 54 km.
Unutrašnjost je kao i većina vanjskog izgleda preslikana s lanjske konceptne limuzine. Elegantni miks materijala poput drveta, aluminija i unikatne kože odlično se stapa s vrhunskom tehnologijom koju su Nijemci natrpali u Prologue Avant.

Pročitajte više