Mini Cabrio na Bol Fashion Weekend-u

OVOGODIŠNJI modni festival Bol Fashion Weekend 2004, koji se održava od 8. do 10. srpnja, donosi hrvatsku premijeru Minija Cabrio, jednog od najatraktivnijih ljetnih noviteta.

Genealni sponzor modnog spektakla tvrtka Tomić & Co., glavni zastupnik branda Mini, čime je još jednom pokazano da su automobili neizostavni dio današnjeg lifestylea.

Mini Cabrio je definitivno najatraktivnija izvedba novog Minija. Pomični platneni krov nimalo ne narušava Minijev imidž. Čak naprotiv, njegov šarm je time dodatno začinjen. Benzinski motori (90 i 115 KS) i sportski ovjes zaslužni su za jedinstveni go-kart feeling u vožnji, kojem se na kabrioletu pridružio vjetar u kosi.

Više o modelu Mini Cabrio možete pročitati OVDJE

Bol Fashion Weekend

Događaj je podijeljen na tri revijalne večeri, gdje je prva večer hrvatskih dizajnera, a druga večer hrvatskih dizajnera. Uz gostovanja međunarodnih dizajnera pojavit će se i eminentna imena kao što su Tanja Tamburin (stilistica Britney Spears), agentica Britney Spears, Tanja Čurin, Marina Sičić-Oštarić, Ivana Popović.

Događaj će uveličati brojne manekenke među kojima su Ana Gruica, Jasmina Hdagha, Jelena Uroković, Dina Jelaska, Antea Kožoman i Jelena Maroš.  Kao poseban gost očekuje se i dolazak ministra, gospodina Kalmete, koji je dao pismenu podršku festivalu koji se nalazi pod pokroviteljstvom Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka.

Pored toga se očekuje ugrijavanje na plaži Zlatni rat, te večernji VIP party, a domaćini cijelog Bol Fashion Weekenda bit će grupa DIVAS kao već poznata zaštitna lica branda MINI.

M.N.

Pročitajte više