Otvoren AutoZubak Škoda centar

SVEČANIM otvorenjem prvog AutoZubak Škoda centra u Zagrebu bitno je poboljšana usluga za brojne klijente iz regije.

Otvorenju centra nazočilo je više stotina kupaca Škoda vozila, partnera i prijatelja poduzeća AutoZubak te uzvanika iz poslovnog i javnog života grada Zagreba. Svi oni uživali su u nastupu plesnih parova iz TV showa "Ples sa zvijezdama“, koji je bio predstavljen na duhovit način, gdje uoči plesne točke Ištvana Vargu ostavlja plesna partnerica i on utjehu pronalazi u novoj Škodi Fabiji Combi, koja je osvojila njegovo srce.

Tom prigodom uzvanicima se obratio Pavo Zubak, predsjednik Uprave AutoZubaka, koji je, među ostalim, istaknuo snagu korporacije - inovativnost, znanja i vještine djelatnika koji rezultiraju stalnim jačanjem tvrtke, prilagođavanjem potrebama i željama kupaca te kreiranjem novih usluga. Novoizgrađeni prodajno-servisni centar otvorio je ministar financija Ivan Šuker, istaknuvši važnost jačanja gospodarstva, kao i otvaranja novih radnih mjesta.

Prvi AutoZubak Škoda centar nalazi se na lokaciji Kobiljačka 101 u Sesvetskom Kraljevcu, gdje će svojim klijentima pružati kompletnu uslugu od prodaje novih i rabljenih vozila, zatim servisnog dijela novog centra koji je namijenjen najvažnijem dijelu - kvalitetnom održavanju vozila, potom financiranja kupnje vozila putem AMC ureda, do usluga ugovaranja kasko i obveznog osiguranja.

Novim Škoda centrom poduzeće AutoZubak potvrđuje svoje snažno djelovanje u RH, kao i poziciju tržišnog lidera u prodaji i održavanju vozila marki  Volkswagen koncerna.

Pročitajte više