Specijalna serija Fiat Pande

FIAT je nedavno predstavio specijalnu seriju svog najnovijeg modela. Panda Alessi se odlikuje originalnim stilom koji potpisuje istoimena dizajnerska kuća.

Specijalna Panda se izvana od klasičnog modela razlikuje po dvobojnoj karoseriji. Veći dio automobila je izveden u crnoj boji, dok su odbojnici i donji dio vrata bijeli. Detalje, kao što su nosači krova, poklopci kotača i retrovizori, također karakterizira bijela boja, što Pandi daje upečatljiv izgled.

Identičan recept je primijenjen i u kabini, koju karakterizira jednako snažan kontrast boja. Plastika je izvedena u sivo-bijeloj kombinaciji, dok su presvlake sjedala i tapecirung vrata kričavo zeleni. Model je bogato opremljen, a od brojnih dodataka, definitivno je najoriginalnije rješenje poleđine sjenila za sunce koji može poslužiti kao podsjetnik. 

Iako je model rezerviran za talijansko tržište, njegov utjecaj bi na ukupnu prodaju Pande mogao biti zamjetljiv i izvan granica Italije. Naime, Panda ima odličnu predispoziciju da postane trendseter, a sličnu atraktivnu nadogradnju će zasigurno ponuditi brojne tvrtke širom Europe.

Miljenko Nikolić

Pročitajte više