The Grand Tour: Najpopularniji automagazin ostaje, ali uz veliku promjenu

Screenshot: YouTube

SUPROTNO najavama kako je treća sezona koja uskoro kreće i posljednja za dinamični trio iz Amazona dolazi informacija kako će Jeremy, Richard i James snimiti i četvrtu sezonu.

Nova sezona najpopularnijeg serijala posvećenog automobila kreće kroz nešto više od mjesec dana, a sudeći po prethodnim najavama u novom izdanju nema značajnog odmaka od prve dvije sezone. Dakle, puno akcije, smijeha i atraktivnih automobila na još zanimljivijim lokacijama ostaju dobitna formula koja privlači milijune gledatelja.

Četvrta sezona će pak ići korak dalje. Najveća novost uz onu da će trio snimati i dalje je ona da nema više šatora. Kako javljaju iz Amazona "dečki će odbaciti šator kako bi iskusili velike avanture cestovnih putovanja, a koje će gledatelji znati voljeti“.

Magazin The Sun javlja kako će u narednim sezonama snimati po četiri specijala svake godine, dok će klasična forma s deset epizoda biti odbačena. Clarkson je u neku ruku razočaran tim promjenama, ali je svjestan kako su promjene nužne i zbog toga što su "na ovaj način snimali 17 godina – sjedili u studiju i gledali utrke auta na stazi".

 

Pročitajte više