VIDEO Vozio se iza kamiona miksera, a onda je uslijedilo strašno iznenađenje

Screenshot: Reddit

KOD mnogih vožnja iza kamiona punog betona budi nelagodu. S razlogom. 

Strah je, barem u okvirima naše regije, itekako opravdan. Nerijetko se dogodi da ostaci betona padnu i odbiju se prema ostalim sudionicima u prometu, baš kao što se to zna dogoditi prilikom vožnje iza kipera punih rasutog tereta. Mnogi pak razmišljaju što će se dogoditi ako iz miksera počne curiti beton. 

Neke slične misli možda je imao i Rus koji se vozio iza takvog kamiona. Međutim, vozeći iza kamiona nije ni slutio da će ga nešto doista poklopiti. Surovi ruski pristup znači da i sustav za provjeru visine kamiona može biti betonski pa kad neko vozilo zapne, to se itekako osjeti. 

Naime, prema opisu, nadvožnjak u koji je udario kamion služi provjeri visine. Očito je da ovaj kamion nije zadovoljio te je morao stati prije, kako ne bi oštetio i most u nastavku. Nesretnik iza njega je pak dobio betonsku lavinu. Betonsko nadvođe je kolabiralo i srušilo se na krov automobila. Vozač je tek uspio dovoljno usporiti da beton ne padne na krov kabine, što bi imalo daleko ozbiljnije posljedica na sve putnike. Ovako, sreća u nesreći je da nitko nije ozlijeđen.

 

Pročitajte više