Imaju obline, zavodljivost i pokoju snimku seksa: One su slavne samo zato što dobro izgledaju

AKO NEČIJI uspjeh ovisi pretežno o izgledu, onda su to definitivno celebovi.

Doduše, ima i onih koji su svoj slavni status zaslužili postignućima u zanimanjima koja su po svojoj prirodi automatski stavljena pod povećalo javnosti, ali nepobitno je da na svjetskoj, ali i domaćoj sceni u "javnom" biznisu bolje prolaze oni koji uz talent imaju i dobar izgled.

A s godinama i popularizacijom žutog tiska sve je više onih koji ustvari nemaju ništa osim seksi tijela i lijepih crta lica te su na taj način postali prepoznatljiva lica i unovčili svoj izgled. Ako vam ih nije dosta u ispraznim i nebitnim vijestima na dnevnoj bazi sad je prilika da ih se prisjetite na jednom mjestu.

Paris Hilton

U redu, mnogi se ne bi složili da je Paris Hilton pretjerano zgodna, ali prava je istina da je ona začetnica žanra "slavna sam samo zato jer jesam", a iako joj je u tome pomoglo ime, nasljedstvo i puno novca, u medijima se najčešće pojavljivala pokazujući razne dijelove tijela u raznim pozicijama.



Katie Price aka Jordan


Britanska starleta proslavila se svojim grudima i golišavim fotografijama i prava je pionirka kad su u pitanju slavni silikoni s Otoka. U nekoliko je navrata grudi povećavala i smanjivala, bila na liposukciji i povećavanju usana, a upravo je to ono što ju je učinilo poznatom. Nakon toga pojavila se u više od deset realityja, napisala četiri autobiografije i nekoliko dječjih knjiga. Ima liniju donjeg rublja i vlastiti miris. Njezina je najslavnija izjava: "Neki su ljudi poznati jer su izumili šiljilo za olovke. Ja sam poznata zbog svojih sisa".



Nives Celzijus

S ovog popisa nije bilo moguće izostaviti najpopularniju domaću starletu. Supruga Nine Drpića i majka dvoje djece proslavila se svojim izgledom i skandalima, a to joj je uspjelo čak i izvan granica Lijepe naše. Da, pokušava ona pjevati, a napisala je i dvije knjige, ali svi, uključujući i nju, jako dobro znaju zašto je ustvari slavna.



Anna Kournikova


Ako ste se iznenadili vidjevši ime ruske tenisačice na ovom popisu, razmislite još jednom. Naime, ova je ljepotica svjetsku slavu tolikih razmjera stekla ipak samo zahvaljujući izgledu. I ljubovanju s Enriqueom Iglesiasom. Jer u svojoj teniskoj karijeri, ako niste znali (a ta vam je informacija mogla promaći kad ste proučavali njezine duge noge i "slapove" bujne plave kose) nije osvojila niti jedan WTA naslov u singlu.



Nicole "Coco" Austin


Ako se netko proslavio samo i isključivo na uštrb svoje stražnjice onda je to Coco. Supruga Ice-T-ja u međuvremenu je sa svojim ljubljenim dobila i vlastiti reality pa se sad može reći i da ima "dopunsku" karijeru, ali što god napravila zauvijek će ostati najpoznatija prema svojim "coco-četvrtcima" na Twitteru i objavama golišavih fotografija iz svih mogućih perspektiva.



Amber Rose

Njezin je seksipil neupitan, a ako volite obrijane glave u stilu Sinead O'Connor, definitivno ste oduševljeni svaki put kad se Amber Rose pojavi u medijima. Bila je s Kanyeom Westom, a trenutno je s Wizom Khalifom s kojim očekuje i svoje prvo dijete.



Paulina Gretzky


Puno je potomaka slavnih za koje nikad niste čuli niti ćete ih ikad vidjeti u medijima. Paulina Gretzky nije jedna od njih. I iako je u svojim tinejdžerskim godinama izdala pop-singl "Collecting Dust", ova 23-godišnja kći hokejske legende definitivno je slavna postala isključivo zbog svog izgleda.



Kate Upton

Da, ona je manekenka i model. Ali priznajte, postoji jako puno manekenki i modela za koje nikad niste čuli. I jednako tako morate priznati da je slava Kate Upton na potpuno drugoj razini od one većine njezinih kolegica, a da bi je dosegla nije morala napraviti ništa osim pozirati u oskudnim opravicama.



Kelly Brook

Kelly Brook stvarno predobro izgleda da ne bi bila slavna. Ali, znate li što ona radi? Je li glumica? Model? Reality zvijezda? Što god da je, jedno je sigurno: svake godine izbaci kalendar nad kojim sline milijuni muškaraca (i pretpostavit ćemo) i žena diljem svijeta. Aha, da, sad ima i modnu liniju.



Kim Kardashian

Kim Kardashian. Teško je ovdje napisati nešto što već ne znate, ali ako postoji popis na kojem bi se ona trebala naći, onda je to ovaj. Proslavio ju je izgled. Gornji i donji atributi. I snimka seksa. Ostalo je povijest (podcrtana milijunima dolara).

Pročitajte više