Japanska pop zvijezda za kaznu obrijala glavu i javno se ispričala zato što je - prespavala kod dečka

Screenshot: YouTube

JAPANSKA pop zvijezda Minami Minegishi (20) bila je prisiljena obrijati glavu i snimiti javnu ispriku nakon što su je novinari jednog tabloida uhvatili u trenutku kada je napuštala stan svog dečka.

Ova je, zapadnjacima neshvatljiva isprika dosad pogledana preko pet milijuna puta, a u videu možemo vidjeti uplakanu zvijezdu kako obrijane glave traži oprost, što je, tvrde strani mediji, tradicionalni čin iskupljenja u Japanu.

Minegishi je članica popularnog benda AKB48, a u videu objašnjava da je kosu ošišala istog trena kada je vidjela fotografije na kojima se vidi da napušta kuću svog 19-godišnjeg dečka Alana Shirahame skrivena ispod maske i kape.

"Bila sam nesmotrena i djetinjasta. Znam da je možda preoptimistično, ali htjela bih ostati Minegishi Minami iz grupe AKB48, ako je to iakko moguće. Kao najstarija članica grupe moja je dužnost biti uzor mlađim članicama. Jako mi je žao", rekla je pjevačica kojoj su menadžeri, zbog strogog pravila koje joj zabranjuje romantične i seksualne odnose, doslovno "skinuli čin" unutar grupe. 

Pročitajte više