Massimo poručio: Ovo je dokaz da glas naroda nekad nije mjerodavan, Nina nije bila na nivou!

Foto: Press

SINOĆ je na RTL-u završena još jedna epizoda showa "X Factor Adria", a tema večeri bila je Eurovizija.

Na bini regionalnog showa gledatelji su mogli vidjeti Tarika i Adnana, Milana Bukilića, Katarinu Ninu Simić, 9Control, Nikolu Marjanovića, Jelenu Đurić, Davida Temelkova i Antonia Krštofića, dok će ostalih sedmero finalista nastupiti večeras od 21h.

Pojedini kandidati oduševili su žiri i publiku, a bilo je i onih koji nisu dali svoj maksimum. Ipak, posljednji sud dala je publika. Finalisti s najmanjim brojem glasova bili su, po mišljenju žirija potpuno nezasluženo, Nikola Marjanović iz Zagreba i šarmantni Crnogorac Milan Bukilić. Iz daljnjeg natjecanja je potom ispao Nikola Marjanović, koji se protiv Milana borio u "pjesmi spasa" i odlukom žirija izgubio.

Nakon ispadanja njegovog finalista, Massimo nije krio razočarenje: "Izuzetno mi je žao što je Nikola ispao. On je sjajan izvođač i mislim da je večeras bilo mnogo lošijih kandidata od njega. Prije svih Nina koja večeras nije bila na nivou ovog natjecanja. Ovo je dokaz kako nekada glas naroda nije mjerodavan!", zaključio je Massimo.



Tridesetsedmogodišnji Nikola iskreno je rekao kako se osjeća:

"Ja sam u ovom natjecanju bio zbog promocije i zato mi je krivo što sam ispao u ovoj fazi jer je reklama jača što si bliži finalu, odnosno, veći je interes medija. Zanimljivo je da sam se baš večeras prvi put potpuno opustio na sceni. Iako je Željko rekao da me je greška koju sam napravio u tekstu poremetila, bilo je potpuno suprotno, samo sam se nasmijao samom sebi i nastavio. Nastavit ću se baviti muzikom i neću biti skroman, smatram da sam jedan od najkvalitetnijih izvođača u cijeloj regiji. Ipak, svaki put netko ispadne i neću plakati zbog toga, pogotovo što sam bio svjestan da neću pobijediti, prije svega zbog godina. Idemo dalje, radujem se povratku kući i jedva čekam vidjeti i izljubiti svoju curu!".



Pročitajte više