Ostalo mu još 100 orgazama prije nego što u potpunosti izgubi erekciju

Foto: Shutterstock

AMERIKANAC koji se potpisuje samo kao RLS otkrio je kako mu je ostalo još samo 100 orgazama prije nego što u potpunosti izgubi erekciju, prenosi Daily Mail.

34-godišnjak tvrdi da su mu liječnici dijagnosticirali rijetki poremećaj, zbog kojeg se njegov penis, postupno, nakon svakog ejakuliranja, puni gustim vezivnim tkivom.

Penis će se s vremenom u potpunosti napuniti tkivom zbog kojeg više neće moći doživjeti erekciju.

Liječnici su ga upozorili da mu je preostalo još otprilike sto orgazama (točan broj je teško predvidjeti) koje je Amerikanac doslovce počeo štedjeti, zbog čega mu masturbacija ne pada na pamet.

RLS koji je dosad posjetio brojne specijaliste, svoje stanje je ovako objasnio:

"Zapravo, u penisu postoji rezervoar koji se puni krvlju kada muškarac doživljava erekciju. U mom slučaju, svaki put kada je imam, ona uzrokuje autoimunu reakciju (gdje imunitet napada i
uništava zdravo tkivo greškom), zbog čega se penis puni vezivnim tkivom".

Amerikancu je rečeno kako je njegov slučaj ujedno prvi na svijetu. Liječnici sumnjaju i na Peyronijevu bolest koja uzrokuje zakrivljenost penisa i nemogućnost te otežano postizanje erekcije.

RLS tvrdi kako nikada nije išao u saune, da nije nosio uske gaćice i bokserice te da nikada nije primio udarac u genitalije koji bi mogao utjecati na stvaranje poremećaja.

"Užasavam se masturbacije. Spavao sam sa samo jednom ženom otkad sam dobio dijagnozu, a kada se ona ponovno htjela seksati sa mnom, dobio sam napadaj panike. Oblio me hladan znoj", otkrio je Amerikanac.

Pročitajte više