Alec Baldwin svojoj kćeri: Ti mala neodgojena i neobazriva svinjo

U poruci, navodno nastaloj 11. travnja, Baldwin prekorava svoju kćer riječima: "Ti si jedna nepristojna i neobazriva mala svinja! Nemaš ni pameti ni pristojnosti poput ljudskog bića!" - rekao je Baldwin, vjerojatno uzrujan činjenicom da mu se nije javila na unaprijed zakazan poziv.

"Boli me briga što imaš 12 godina, ili 11 godina, ili što si još dijete, ili što je tvoja majka neobazriva i iritira me te je nije je briga što radiš sve dok se to tiče mene. Ovo ti je zadnji put da si me ovako ponizila!" - rekao je Baldwin, napominjući kako planira doći iz Los Angelesa u New York "na jedan dan, samo kako bi riješili ovaj problem".

Baldwinov glasnogovornik je jučer izjavio kako će 49-godišnji glumac "držati jezik za zubima i pridržavati se sudskih odredbi", a sve u interesu djeteta. "Majka i njen odvjetnik su pustili u javnost ovu snimku kako bi pokazali da krši sudsku odredbu. Iako je Alec svjesan činjenice da se u odgoju svog djeteta trebao koristiti drugačijim rječnikom, svi koji ga osobno poznaju znaju kroz što je prolazio posljednjih šest godina." - priopćio je Baldwinov glasnogovornik.

"Poruka dovoljno govori sama za sebe." - kratko je izjavila glasnogovornica Kim Basinger.

Baldwin i 53-godišnja Basinger vjenčali su se 1993. godine. Nakon što je Kim 2001. godine zatražila razvod te nakon što je njihov brak i službeno završio 2002. godine, za par je uslijedila dugotrajna bitka oko skrbništva i još mnoštva drugih problema.

Podsjetimo, Alec Baldwin optužio je bivšu suprugu Kim Basinger da je 2004. godine, za vrijeme faze neriješenog skrbništva, odvela njihovu 11-godišnju kćer u Irsku i nikog nije obavijestila. Baldwin također nije bio obaviješten kad je njihova kći u Irskoj dobila ozljede opasne po život, pa bivšu suprugu optužuje za otmicu kćeri, nemarno ponašanje i zanemarivanje djeteta. Iduće saslušanje u slučaju zakazano je za 4. svibanj.

I.M.
Foto: AFP

Pročitajte više