Ashley Cole slao nage fotografije i proste poruke još jednoj mladoj dami

ČINI SE da besramni nogometaš Ashley Cole nije slao svoje golišave fotografije samo jednoj prsatoj plavuši. Naime, nogometaš je svoje fotografije, koje su toliko eksplicitne da ih se ne može objaviti ni u jednom mediju, slao plavuši čiji je identitet nepoznat javnosti. Uz to, fotografije su bile popraćene prilično vulgarnim porukama.

S istog mobitela slao poruke anonimnoj tajnici i prsatoj starleti

Nova afera dolazi kao sol na ranu lijepoj Cheryl Cole, koja je tek nedavno saznala za prsatu starletu Soniu Wild. Ashley je tada cijelu situaciju opravdao izjavom da su poruke do Sonie stigle tako što je on svoj mobitel sa svojim golišavim izdanjem posudio prijatelju, koji je onda slao te fotografije prsatoj starleti. No, njegova laž je danas razotkrivena, jer su britanski mediji otkrili da je s istog mobitela slao poruke još jednoj mladoj dami, a uz to je anonimna djevojka dobila i više od tristo njegovih poruka.

"Preklinjem te, neka sve ostane između nas. Molim te izbriši sve ove poruke"

Fotografije poslane nepoznatoj tajnici prikazuju Colea u nimalo čednom izdanju. Dok je on bio zauzet dijeljenjem svoje golotinje, njegova supruga Cheryl je bila zauzeta ulogom sutkinje u showu "X Factor". Tajnica, koja ne želi da se njezino ime saznaje u javnosti, rekla je da ju je Cole molio da cijela afera ostane između njih. "Preklinjem te, neka sve ostane između nas. Molim te izbriši sve ove poruke", napisao je Cole tajnici.

Cheryl radi, on šalje poruke drugim djevojkama

Kasnije joj je poslao oko sedam svojih nagih fotografija. Nakon toga tražio ju je ponovno da sve ostane među njima te rekao da želi vidjeti neke njezine eksplicitne fotografije. Većina poruka tajnici poslana je tijekom vikenda, kad je Cheryl bila zauzeta suđenjem u "X Factoru". Jednom joj je poslao čak 57 poruka u samo dva dana. Ashley je svoju suprugu prevario krajem 2008. godine, a pjevačica je navodno dugo vremena nakon tog saznanja grcala u suzama te joj je trebalo jako dugo vremena da mu oprosti.

Pročitajte više