Balaševićev poziv stigao do Zadranina: "Nisam ovo mogao ni sanjati"

 Foto: Facebook/YouTube

POZIV Đorđa Balaševića stigao je i do Borisa Marina, Zadranina koji je legendarnog glazbenika oduševio svojim statusom o njegovom skorašenjm nastupu u Zadru.

"Nisam mogao ni sanjati...da ce moja nedavna fejs objava ovoliko daleko otici...i da ce doci i do samog muzickog umjetnika...na koga je tekst bio i naslovljen. Naravno postovani i cijenjeni pijevacki umjetnice Đordje Balasevicu...da cu ako to Bog bude dozvolio biti na tvom skorosnjem koncertu u mom Zadru...i ne samo biti...nego u prvim redovima kraj bine pivati skupa sa tobom...pisme koje diraju svakog onog...tko u sebi ima i trunke osjecaja...ja ga imam na pretek. Puno po tisucu puta hvala...LEGENDO NAD LEGENDAMA...", napisao je oduševljeni Marin kojemu nije bilo ni na kraj pameti da će do ovoga doći.

Marin je nedavno na svom Facebooku profilu stao u obranu Đorđa Balaševića koji uskoro nastupa u Zadru, gradu u kojem dugo vremena nije bio dobrodošao te gradu u kojem i danas ima mnogo onih kojima smeta dolazak legendarnog Đole. Do Balaševića je status stigao zahvaljujući njegovoj kćeri Bebi Balašević koja je sinoć objavila i njegov odgovor te poziv Marinu da bude Đolin gost na koncertu.

Pročitajte više