BB Soraja otkrila Nemešu: Sve smo vidjeli

NOVI otpadnici potajno se nadaju povratku u kuću. Bojana je uvjerena kako je Duško od početka BB-a znao za postojanje otpada te je zato želio izaći iz kuće. Slavica je ponovo preuzela brigu o kuhinji, a pomaže joj Radašin. Draženu se teško naviknuti na novu situaciju, još je ranije polušaljivo bio rekao kako se neće kupati, presvlačiti i prati zube dokle je god ne otpadu.

Dragana i Soraja su nastavile s prepirkama i u kući, porječkale su se oko toga gdje će tko sjediti. Soraja tvrdi da ima svoje mjesto, no ostali ukućani se ne slažu s njom već misle da svi mogu sjediti gdje žele. Nirmal govori Dragani da joj je sada prilika zaljubiti se u Nemeša. Atmosfera u kuži je prilično "mrtva", a Horvat misli da je tako jer se još svi ne poznaju. On ne može zamisliti povratak an otpad.

Nemeš je pukao i urlao na Emu

Soraja je neraspoložena jer su je svi napali zbog rasprave o sjedenju, Duško je želi oraspoložiti, ali ga ona tjera. Usput primjećuje kako ne voli ljude koji su previše ozbiljni i šutljivi, a pri tome misli na Draganu. Nemeš joj objašnjava da su svi oni iz Požarevca takvi, a Soraja mu odgovara da joj je nije tako činilo kada je bila zabava. Nemeša je to malo zbunilo pa je pita što je to vidjela. Ona mu kaže da su vidjeli sve.

Nemeš je jako loše volje od kada nema Marijane. Ranije je "puknuo" na Emu jer je spakirala njegove stvari umjesto bivših stanara u kući. Derao se na nju i bio jako neugodan. Na kraju je skroz izgubio živce i počeo je šutati slike stanara

Pročitajte više