Bijeg od svakodnevice: Aleksandra Grdić odbacila odjeću i uronila u jacuzzi

MANEKENKA koja se ponekad nađe u nasilnom i kriminalu sklonom okruženju, odlučila je opustiti tijelo i dušu u jacuzziju uz čašu šampanjca, barem tijekom snimanja promidžbenih fotografija za wellness jednog vodičkog hotela. Alex je cijelo ljeto provela u Vodicama radeći kao domaćica kluba Hacienda, ali i zabavljajući se s mnogobrojnim kolegama i kolegicama koji su zagrebački asfalt zamijenili Jadranskim morem.

"Smirila sam se"

Najnovija afera u kojoj se našlo ime bivše Miss Hrvatske je lista svjedoka protiv skupine varaždinskih dilera, ali ona tvrdi kako s drogom i dilerima nema nikakve veze. U optužnici Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu stoji kako su Alex te PR menadžer i maneken Dabinović od 29-godišnjeg dilera Edvina Marjanovića "Majke" kupovali kokain, i to onaj loše kvalitete, ali Grdić to negira i tvrdi kako Majku i Dabinovića uopće ne poznaje.

Doživjela je Alex i brutalno nasilje, kada je njezin bivši dečko napao njezine roditelje. To ju je toliko šokiralo da se danas protivi bilo kakvom nasilnom ponašanju, a tako i nedavnom naguravanju Maline Grahek i Antee Kodžoman. "Prije sam bila puno temperamentnija, a sad sam se smirila tako da mislim da se ne bih potukla s nekim zbog bilo čega", priznala je Alex koja je, bez obzira na razloge obračuna, stala na stranu svoje prijateljice Antei.

Pročitajte više