Bivša ljubavnica Fidela Castra tvrdi da s njim ima sina i otkriva detalje o njihovom seksualnom životu

Foto: Wenn

MARITA LORENZ glavna je junakinja istoimenog filma koji bi trebao ugledati svjetlo dana sljedeće godine, a u kojem će je utjeloviti Jennifer Lawrence. Castra je upoznala kada je imala 19 godina, a samo nekoliko sati nakon susreta postala je njegova ljubavnica.

"Upoznali smo se na brodu moga oca. Nikada neću zaboraviti njegov prodorni pogled. Nekoliko sati nakon našeg susreta zavšili smo u mojoj brodskoj kabini. Fidel Castro bio je fantastičan ljubavnik, potpuno posvećen ženi u krevetu", kaže Marita koja tvrdi da s Castrom ima sina kojeg su joj oduzeli na porodu.

"Bila sam trudna sedam mjeseci. Mislim da mi je netko nešto ubacio u piće i, kada sam se probudila, djeteta više nije bilo. Iako tvrde da sam imala pobačaj, uvjerena sam da je to dijete živo", kaže Lorenz koja se nakon nemilog događaja vratila u Ameriku gdje ju je odmah pronašao i angažirao FBI.

"Prilikom sljedeće posjete Kubi, Fidel je znao zašto sam se vratila. Zaprijetio mi je pištoljem i rekao da njega nitko nikada neće ubiti. Rekla sam mu da svejedno ne želim ubiti oca svog djeteta. Tada mi je priznao da je naš sin živ i da je dobro", kaže Marita, koja je o životu s Castrom napisala tri knjige.

"Bez obzira na sve, on je bio ljubav mog života. Bila sam očajna kada sam saznala da je umro", završava Lorenz, koju američka javnost godinama naziva "špijunkom koja je obožavala Fidela Castra".

Pročitajte više