Bizarnosti američkih izbora: Bush brani Bijelu kuću od terorista

KOLIKO simpatizeri i stranački kolege aktualnog predsjednika SAD-a idu daleko u propagandi za nadolazeće predsjedničke izbore, najbolje pokazuje online Flash igra u kojoj Bush hrabro oružjem brani Bijelu kuću od terorista.

Na Internet stranici www.miniclip.com postavjena je Flash igra "Bush Shoot-out", koja vas stavlja u ulogu američkog predsjednika Georgea Busha koji automatskim oružjem brani Bijelu kuću od terorističkog napada.

Programiranje igre, u koju je uzgred budi rečeno uložen nemali trud (vizualno i programerski nema greške), a i njezin plasman na Internetu platio je Republikanski Nacionalni Odbor (RNC), stranačka organizacija republikanaca zadužena za, između ostalog, web kampanju aktualnog američkog predsjednika.

RNC je Internet kampanju ogromnih razmjera platio vlasnicima čak 1400 web stranica, a kampanja se bazira pretežno na uvjeravanju američke javnosti kako će im Bushev glavni protukandidat John Kerry, bude li izabran, donijeti SAD-u gospodarsku i vojnu propast, pritom zaboravljajući da je obje stvari sasvim "uspješno" obavio sam Bush.

Pročitajte više